torek, 14. februar 2017

Ljubezen v Teksasu: Chase : Sandra Brown

knjiga, kjer je na platnici moški

Ocena: 4
Kategorija: ljubezenski roman

Opis: Chase Tyler, najstarejši sin Laurie Tyler in Luckyjev starejši brat, je bil zelo srečno poročen. Z ženo sta pričakovala prvega otroka. Potem pa je v hudi prometni nesreči izgubil ljubljeno ženo Tanyo in njunega še nerojenega otroka. Po tej neizmerni tragediji se ne zmore znova postaviti na noge. Potuje po deželi proč od družine in znova sodeluje na rodeu, tekmuje v jahanju bikov, hkrati pa žalost utaplja v alkoholu. Potem ga sredi tekmovanja ustavi pobesneli bik in ga potepta pod kopiti.
Na pomoč mu priskoči prijateljica iz šolskih dni Marcie Johns, ki že vse življenje do njega goji ljubezenska čustva. Hkrati pa je Marcio oseba, ki je sedela za volanom avtomobila, v katerem je življenje izgubila Tanya. Čeprav ni bila kriva, da je prišlo do nesreče, se počuti odgovorno. Prepričana je, da lahko Chasu pomaga izplezati iz brezna obupa.

Mnenje: Knjiga je zanimiva, polno preobratov in seveda Sandra Brown - kar koli preberem od nje je polno erotike in zelo nazorno opisano. Všeč mi je tudi malo kriminalnega dela, kjer glavno osebo Marcijo kliče nek manijak in se na koncu tudi to vse reši. Čeprav mi Marcia ni najbolj všeč, saj je kar vsiljiva do Chasa, je zelo trmasta in se nikoli ne zlomi, poleg vsega mu nekaj stvari tudi prekriva...ampak to je knjiga in mora imeti srečen konec :-) Chase je pa hmmm verjetno tak moški, ki ga vse hočejo...evo sem pa ravno ugotovila, da je zelo malo opisano kako zgleda oziroma kako so vse osebe videti, razen Marcia je opisana kot suha rdečelaska...tako tudi moja domišljija ni ustvarila nekega idealnega moškega.

Ni komentarjev:

Objavite komentar