torek, 14. februar 2017

Elita : Kiera Cass

knjiga z glavno žensko vlogo

Ocena: 4,5
Kategorija: ljubezenski roman

Opis: Od šestih deklet se bo le ena poročila z Maxonom in postala princesa Illée. Americi še vedno ni čisto jasno, kaj bi rada. Ko je z Maxonom, jo romantična zveza z njim čisto prevzame in si ne zna predstavljati življenja brez njega, a vsakič, ko vidi Aspna, ki je zdaj stražar v palači, jo preplavijo spomini na njune intimne trenutke in hrepeni po prihodnosti, ki sta jo načrtovala skupaj. Morala se bo odločiti, saj so preostala dekleta odločena, da Maxona osvojijo. Ko se zdi, da ji je končno jasno, kaj bi rada, pa njene načrte prekrižajo uporniki. Ogroženo je vse, kar je doslej poznala …

Mnenje: Tako, pa nadaljujem z branjem trilogije, tudi tretjo knjigo bom prebrala, ker me zanima konec in mislim, da jo bom lahko prav tako umestila v izziv. 
America mi ni najbolj več tako všeč, všeč mi je njena odločnost, predrznost, da je odkrita in ne igra in misli s svojo glavo...to kar se tiče ljubezni mi pa ni všeč, ker se igra z obema fantoma, razumem da se težko odloči kdo ji je bolj pri srcu, saj se je zaljubila v oba.
V tej knjigi mi je všeč, da začnemo odkrivati tudi malo ozadja in politične zadeve, zakaj je vse tako skrivnostno, zakaj jih napadajo, kakšna sta v resnici Maxonova starša in še kaj. Upam, da bo v zadnji knjigi več takšne vsebine, kot pa ljubezenske.

Ni komentarjev:

Objavite komentar