nedelja, 19. november 2017

TUDI ŽABCI SE ZALJUBIJO: Megan Maxwell

Ocena: 5
Kategorija: ljubezenski roman

Opis: Zgodba se začne nekaj sekund pred začetkom leta 2010. »Da bom končno spoznala Georgea Clooneyja in da bo pokleknil pred mano z ogromnim kamnom, pod katerim se bo moj prst kar šibil.« Novo leto – odlična priložnost za bolj ali manj realne novoletne obljube in želje, kot si jih s svojo prijateljico izmenja naša glavna junakinja Marta. Ta si predvsem želi – po nizu tepcev, s katerimi je hodila – končno spoznati svojega princa na belem konju. Kmalu sreča Philipa, ki je na prvi pogled njeno čisto nasprotje; on je resen poslovnež, ona pa temperamentna trgovka v modnem salonu flamenko oblek, ki se naokoli vozi s težkim motorjem. Ali se bo Philip iz žabca spremenil v krastačo ali princa?

Mnenje: Simpatična in lahkotna knjiga. Vse skozi se dogaja, kot v večini knjig še bolj pa v romantičnih filmih, že na začetku vemo kakšen bo konec, vendar nas še vedno zanima kako bo do tega prišlo. 
Glavna junakinja Marta je simpatična samohranilka, ki išče svojega žabca. Je delavna, prijazna, skrbi za svojo hči, ki ji vsake toliko ušpiči kakšno neumnost, ampak se vsakič pobotata. 
Knjiga je sicer kar dolga, ampak sem jo prebrala zelo zelo hitro. Knjige ocenjujem tudi po tem kako hitro mi gre branje, saj če je hitro berljiva in se ti zvečer ne spi, ko jo bereš...to pomeni, da je zanimiva in jo želiš čimprej prebrat.

Ni komentarjev:

Objavite komentar