sobota, 30. december 2017

SLOLVENSKI KLASIKI 1: Boštjan Gorenc Pižama

knjiga, ki ima duhovito zgodbo ali te nasmeji



Ocena: 3
Kategorija: humoristična

Opis: Vrtinec, v katerega sta zgrmela Uršika Zala in Povodni mož na facebooku, je temeljito razburkal Boštjanovo domišljijo in se pretvoril v solistični knjižni prvenec sLOLvenski klasiki 1. Pižama se bo torej končno vpisal med literarne avtorje, kar praznuje že tri tedne z ekscesnim pitjem mineralne vode. Knjiga se trenutno valja po tiskarni in naj bi na police priletela še pred kulturnim praznikom, da bomo krohotaje preživeli državno proslavo.

Mnenje: Knjiga je po mojem mnenju povprečna. Veliko pohvalo Pižami, ker ima tako veliko domišljijo in se je sploh česa takega spomnil in naredil. Mogoče mi knjiga zato ni najbolj všeč, ker ne poznam vseh literarnih del na katere se nanaša in potem ne razumem in ne vidim smisla v posameznem poglavju. Za to knjigo bi si morala vzeti več časa, prebrati vsaj obnove del, ki so v knjigi. 

Najbolj so mi v spominu ostale Cankarjeve Črtice, ko Ivan Cankar na Facebooku objavlja katere filme gleda in seveda se vsi navezujejo na črtice, ampak malo drugačne črtice.

Ni komentarjev:

Objavite komentar